Kloakmester i Holstebro, Ringkøbing og resten af Midt- og Vestjylland

Vestjysk Kloak & Anlæg ApS er din autoriseret kloakmester i Holstebro, Ringkøbing, Herning samt resten af Midt- og Vestjylland. Virksomheden udfører alt i kloak- og drænarbejde for private, såvel erhverv og det offentlige. Med mere end 60 års erfaring har vi stor viden indenfor kloakarbejde, og du kan derfor trygt lægge arbejde i vores hænder uanset om du er husejer, en boligforening eller professionel bygherre. Tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag, og få et skarpt tilbud på dit kloakarbejde. 

Kontakt os her

Som din kloakmester udfører vi:​

  • ​​Nybyggeri og nye kloaksystemer
  • Separering af spildevand og regnvand
  • Kloak i det åbne land
  • Kloakrenovering
  • Forsyningsarbejde
  • Nedsivningsanlæg
  • Alt i dræningsarbejde
  • Grundvandssænkning med sugespidsanlæg
  • Kloak i forbindelse med byggemodninger

​Vores erfaring og veluddannet personale, kombineret med brugen af de nyeste maskiner, hjælpemidler og teknologier, gør at kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt kloakarbejde – stort som småt.

Hvorfor vælge Vestjysk Kloak & Anlæg ApS som din kloakmester?

Når du står over for valget af en kloakmester, er det afgørende at vælge en pålidelig partner med kompetence og engagement. Vores dedikerede team sikrer en høj standard i udførelsen af kloakarbejde. Med mere end 60 års brancheerfaring kan vi håndtere diverse udfordringer og opgaver med ekspertise.

Vi prioriterer kundetilfredshed og leverer altid skræddersyede løsninger og konkurrencedygtige tilbud. Hos Vestjysk Kloak & Anlæg ApS anvender vi avancerede maskiner og ny teknologi, hvilket muliggør effektive og præcise resultater. Vi forstår vigtigheden af pålidelighed og overholder altid vores aftaler.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Kontakt os for at høre mere om kloakarbejde på tlf: 79 30 12 88 eller på e-mail: vka@vka-staby.dk.​ Vi er autoriseret kloakmester og medlemmer af DM&E, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og garanti.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


VESTJYSK KLOAK & ANLÆG ApS - Nedervej 14, Staby, 6990 Ulfborg
Hovednr: +45 79 30 12 88
vka@vka-staby.dk
CVR: 87192911

Privatlivspolitik

Cookiepolitik