Forsyningsarbejde

Vi udfører arbejde inden for kloak-, vand- og varmeforsyning

Vestjysk Kloak & Anlæg ApS er din pålidelige partner når det gælder forsyningsarbejde i Holstebro, Ringkøbing, Herning og resten af Midt- og Vestjylland. 

Virksomheden har mange års erfaring i at udføre alle former for forsyningsarbejde, herunder kloakforsyning, vandforsyning og varmeforsyning. Vi har samarbejde med langt de fleste forsyningsselskaber i hele region Midt- og Vestjylland og sætter en ære i tilfredse samt tilbagevende samarbejdspartnere.

Kloakforsyning

Vi udfører alle typer arbejde inden for kloakforsyning herunder reparationer af eksisterende kloaksystemer, udskiftning af hovedledninger i forbindelse med kloakseperaring samt installation af helt nye kloaksystemer for forsyningsselskaber. 

Vandforsyning

Vestjysk Kloak og Anlæg ApS samarbejder med langt de fleste vandforsyningsselskaber i hele regionen og udfører alle typer arbejde inden for vandforsyning. 

Varmeforsyning

Vi samarbejder ligeledes med majoriteten af fjernvarmeselskaberne i region Midt- og Vestjylland og udfører alle typer arbejdsopgaver inden for dette segment. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på forsyningsarbejde

Hvis du har brug for hjælp med forsyningsarbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 79 30 12 88 eller på e-mail: vka@vka-staby.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit forsyningsarbejde.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


VESTJYSK KLOAK & ANLÆG ApS - Nedervej 14, Staby, 6990 Ulfborg
Hovednr: +45 79 30 12 88
vka@vka-staby.dk
CVR: 87192911

Privatlivspolitik

Cookiepolitik