​Entreprenør i Holstebro, Ringkøbing og omegn

​Entreprenør i Midt- og Vestjylland med godt 60 års erfaring

Har du brug for en kompetent entreprenør i Holstebro, Ringkøbing eller omegn? Så er du kommet det rette sted. Vores kompetente entreprenører servicere både privat personer og erhvervs virksomheder. 

Hos Vestjysk Kloak & Anlæg  har vi godt 60 års erfaring som entreprenør på diverse projekter for vores kunder i Midt- og Vestjylland. Vi løser en bred vifte af opgaver og sætter en stor ære i, at udføre et tilfredsstillende resultat. 

Vi kan tilbyde kvalitetsbevidste entreprenører der står klar til at løse din opgave i fag-, hoved- eller totalentreprise. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken når det gælder arbejdet eller servicen. 

Med os som din samarbejdspartner er du sikret nogle kompetente og dygtige entreprenør, og vi forlader ikke et projekt før du er tilfreds med opgaven. Vi vil nemlig gå rigtig langt for tilfredse kunder. 

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, også kan vi komme et smut forbi og kigge på dit projekt og give et uforpligtende tilbud. 

Hvad vi kan tilbyde som din entreprenør

Vores mange år i entreprenørbranchen har givet os mange kompetencer, og vi kan blandt andet udføre:

​Indhent et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde i dag

​Vores kundekreds tæller både private, erhverv og det offentlige i hele Midt- og Vestjylland, så uanset hvad du har brug for, kan vi påtage os opgaven - ingen opgave er for stor eller for lille til vores kompetencer.

Ring til os på telefon 79 30 12 88, skriv til vores mail vka@vka-staby.dk eller tag kontakt til os via vores kontaktformular, og få en uforpligtende snak eller et godt tilbud på din entreprenør opgave. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


VESTJYSK KLOAK & ANLÆG ApS - Nedervej 14, Staby, 6990 Ulfborg