​Vestjysk Kloak & Anlæg blev etableret i 2014 i forbindelse med omstrukturering i firmaet Staby maskinstation & entreprenørforretning ApS, hvor maskinstationsdelen blev solgt fra, og entreprenørdelen forsætter uændret som altid.

» Se vores målsætning

Mange års erfaring

Staby maskinstation blev grundlagt i 1958 af Anna og Laurids Simonsen, hvor den første traktor blev indkøbt sammen med en møgspreder som overtog to hestes tidligere arbejde. Året efter blev traktor nummer to købt, og der blev ansat to mand. Herefter gik det stærkt med flere arbejdsopgaver til maskinstationen, som har udviklet sig hele tiden og tilpasset sig landbrugets behov.

Ved kommunesammenlægningen i 1972 tog udviklingen igen fart. Maskinstationen fik flere opgaver med rendegraveren og gravemaskinen i form at kloakering, etablering af veje, rydning af vandløb, dræning og byggemodning.

I 1976 blev Staby maskinstation omdannet til Staby maskinstation og entreprenørforretning ApS.

I 1985 bliver Finn Simonsen medejer af firmaet, og uddanner sig til kloakmester.

I 1996 er der generationsskifte – Annette og Finn Simonsen tager over, og flytter ind på maskinstationen.

 I 2001 købes der halvpart i vognmands firmaet OP & Søn, som i dag udfører alle former for transport indenfor bygge- og anlægsarbejde, samt en del kranarbejde og containerudlejning.

I 2014 sælges maskinstationsdelen fra, som dog forbliver på adressen i Staby. Hvorefter entreprenørafdelingen fra Staby maskinstation & entreprenørforretning forsætter fra Staby med nyt navn- VKA – Vestjysk Kloak & Anlæg.

Vestjysk Kloak & anlæg forsætter med samme erfarne medarbejdere, som udfører forskellige anlægs og entreprenør opgaver, med stor fast kundekreds bestående af såvel private som offentlige virksomheder, samt offentlige forsyningsvirksomheder.

Vestjysk Kloak & anlæg råder over en maskinpark som er beregnet til jord-kloak og anlægsarbejde, ligesom vi har en dygtig stab af dygtige og engagerede medarbejdere på 12 mand lige nu.​ Kontakt os i dag for at høre mere på tlf: 79 30 12 88 eller på e-mail: vka@vka-staby.dk.

 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


VESTJYSK KLOAK & ANLÆG ApS - Nedervej 14, Staby, 6990 Ulfborg